Hvorfor er norskopplæring viktig for din bedrift?

 

Vi vet hvor viktig god kommunikasjon er. Vi vet imidlertid at mange bedrifter sliter med å kommunisere med sine ansatte som ikke snakker norsk eller engelsk. Det er viktig for bedriftens interesser og økonomi å jobbe med arbeidere som fullstendig forstår sine arbeidsoppgaver. Dere sparer tid og penger ved å ha ansatte som jobber raskt, feilfritt og selvstendig.

Norskkurs for dine polske ansatte i Oslo eller på nett

 

Norweski dla Polaków betyr norsk for polakker. Skolen åpnet i 2016, da vi la merke til at mange polakker, særlig de som aldri har lært fremmedspråk før, sliter på norskkurs hvor de får språklige forklaringer kun på norsk eller engelsk. De forstår ikke “hvor ting kommer fra”, hva læreren sier og hva forventes av dem på kurset. De mister selvtillit, motivasjon og snart avslutter de kurset uten å ha lært mer enn “ha det bra”.

Vår språkskole ble etablert med tanke på polakker som allerede bor i Norge og ønsker å lære norsk effektivt for å lykkes både i arbeids- og sosiallivet. Undersøkelser viser at særskilt opplæring for voksne med samme språkbakgrunn gir veldig gode resultater. Vårt undervisningsopplegg baserer på komparativ lingvistikk med norsk og polsk grammatikk sammenlignet og presentert på en tydelig måte. Særskilt opplæring garanterer at vi bruker deres tid på det som vi bør fokusere mest på.

Etter å ha hjulpet hundrevis av polske arbeidsinnvandrere kan vi si med trygghet at det å få språkundervisning med støttespråk man forstår godt (gjerne morsmål) betyr at man lærer raskt, har sterk motivasjon og når språklig selvstendighet fortere enn når man bruker kun norsk i undervisningstimene. Det er spesielt viktig for de som har lite utdanning eller noen lærevansker.

 

Hvor arrangerer vi norskkurs for bedrifter?

Vi tilbyr gruppeundervisning og individuelle kurs i våre lokaler i Oslo og på nett. Bedrifter som ønsker kurs for 4 eller flere ansatte kan velge å ha kurset arrangert i deres lokaler.

 

Hva må du vite om våre norskkurs i Oslo og på nett?

Vanlig norskkurs inneholder 33 skoletimer med undervisning per kursnivå. De fleste velger å ha to til tre timers undervisning to ganger i uka. Kurs varer da i ca. 5,5 uke. Som de fleste skoler i Oslo, jobber vi med bøker og arbeidbøker På vei (2018). Disse bøkene inneholder tekster og oppgaver som brukes på tre påfølgende kurs på nivå A1.1, A1.2/A2 og A2. I tillegg har vi forberedt kompendiet som inneholder teori og oppgaver forklart på polsk og med fokus på det som kan vise seg å være vanskelig for polskspråklige innvandrere.

 

Bedrifter som ønsker å arrangere særskilt norskkurs kan velge å bruke andre læringsmidler, for eksempel med fokus på ord og uttrykk som er aktuelle for deres bransje.

 

Hvordan kan du bestille norskkurs for bedrifter?

Det er alltid best å ta kontakt med oss og fortelle oss om deres behov. Slik kan vi finne den beste løsningen for dere!